Internationaal

forest- small 1920
International Forest Therapy Days 2020

In het kader van de International Forest Therapy Days (IFTDays) organiseren Heidi Lenaerts (Academy for Natural Inspiration) en Ilse Simoens (Academie voor helende natuur) een IFTDays Pollinator event op 27 september 2020 te Bornem.

In deze COVID-19-periode is het niet wenselijk om naar Finland te reizen waar de IFTDays plaatsvinden. Deze dag in Bornem geeft je een unieke kans om toch actief deel te nemen aan dit boeiend gebeuren en nationaal en internationaal uit te wisselen over de helende werking van de natuur. Je bent van harte welkom! Vanwege de COVID-19-maatregelen beperken we ons live programma uit een namiddagsessie die buiten doorgaat. Met je ticket krijg je ook toegang tot alle internationale opnames op het IFTDays.

Namiddag:

We gaan samen de natuur en het bos is, waar je jezelf kan onderdompelen in de werking van bos-therapie en je zintuigen kan ontdekken en stimuleren.

We nodigen je uit om je te laten inspireren door haiku’s geschreven in synergie met de seizoenen van de natuur en zo de creativiteit die de natuur geeft te ervaren.  Laat je eigen fantasie de vrije loop.

We sluiten onze sessie af met een theeceremonie. 

Start: 13.30 uur  Einde: 17.00 uur

Praktische zaken:

Locatie en veiligheid

De  COVID-19-maatregelen zoals aangegeven door de nationale veiligheidsraad in België worden  toegepast.

De namiddag sessie is in park d’Ursel, Wolfgang d’Urselstraat 9, 2880 Hingene-Bornem. Ongeveer 2 minuten rijden van taverne Sint Margaretha.

Parking aanwezig. Verzamelen om 13.15 uur, zodat we om 13.30 uur kunnen beginnen.

Tickets

De eerste stap is het reserveren van een “placeholder ticket” op IFTDays. Na de reservering van uw tijdelijk ticket ontvangt u een bevestigingsmail van de IFTDays. Vervolgens zal je van ons (Heidi en Ilse) een welkomstmail ontvangen met de link om je ticket te kopen, dit kost 45 EUR. Na betaling van het ticket van je keuze ontvang je per mail een bevestiging van je betaling en je digitale ticket.

Met je betaald ticket heb je toegang tot 1) het event in België en 2) krijg je toegang tot alle opnames op het IFTDays.

Terugbetaling

Indien het IFTDays event in België niet kan plaatsvinden vanwege COVID-19, heb je de keuze tussen een volledige terugbetaling van je ticket of je ticket gebruiken voor het uitgestelde event. 

Kleding

Draag kleding en schoenen die passen bij de weersomstandigheden. Een notitieboekje en een potlood kunnen handig zijn.